България - №1 в света по толерантност и интеграция на глупавите хора

Dec 1, 2014     zhelyo     14050
АСОШИЕЙТИД ТАСС-РОЙТЕРС - Световните агенции гръмнаха, избухнаха и еякулираха с информацията, че България е лидер по интегрирането на безумно глупави и посредствени хора, а толерантността към тях у нас била образцова.


България била истински рай за глупавите хора, като нямало нито един документиран случай някой от тях да е бил дискриминиран да заеме някаква отговорна държавна длъжност или да я загуби след проява на потресаваща тъпота.


Страната ни изпреварва всички други държави, а дори и няколко милиона животински видове и Естествения отбор в толерантността си към глупавите хора и склонността на родното общество да ги тласка нагоре по стълбата към успеха.
Глупавите хора у нас имат неограничени възможности и дори са подпомагани по различни начини, съобразени с нуждите им, за да станат успели млади мъже, шефове на парламентарни комисии, звезди от малкия екран или дори случайно попаднали на Не!Новините хора, готови да коментират тоя материал с настървеността на пираня с диария.


Агенциите припомнят, че България рядко заема челни места в класации, свързани с човешките права, демокрацията и красота на омъжени жени.


zhelyo


 

Как помагате на глупавите хора да се чувстват ОК?

Избери отговор!
Край