Борисов увери Ердоган, че отваря комунистическите лагери, ако някой в България дръзне да окарикатури Мохамед

Oct 28, 2020     zhelyo     4937
СНИШАВАНЕ, СНИШАВАНЕ - В телефонен разговор премиерът на България Бойко Борисов увери турския президент, че няма да допусне някакви смешки да обидят чувствата на зрели хора, които не са на 4 години.

Той се похвали пред Ердоган, че страната ни има стари трудови лагери, използвани за сходни провинения като например политическите вицове, които самият той разказвал срещу партията, на която е бил член и по този начин е станал дисидент.

"Готови сме, ако някой се изпусне, да го хванем и да спрем по-нататъшни изяви. Винаги е по-добре да се снишиш, ако някой психопат те натиска, отколкото да стане някакъв проблем."
Във връзка с напрежението, възникнало между Франция и Турция заради някакво си обезглавяване на човек, обидил милиарди последователи на Мохамед с карикатура, проявяваща лош вкус към всемогъщия и беззащитен, ако не бяха някакви фанатици Аллах, българският министър-председател призова за диалог и обяви, че повече няма да се пръска с френски парфюми и да гледа филми с Жан Рено.

"Тайпи, само да го мина тоя COVID и ще ходим на баня. Само не се ядосвай и напрягай, лудко! Гледай там да си изкараш на Армения, да не вземеш тука да ни метнеш бежанци" - самопожертвователно и весело рекъл Борисов на страхотния и вярващ в добрината на своя бог Ердоган.

По този начин модерният свят направи поредна крачка към това никой да не може да бъде обиден и всеки, почувствал се засегнат да може да отнеме чужд живот заради собствената си правота. 

Ердоган прав ли е?

Избери отговор!
Край