Борисов назначил Борис Джонсън за премиер на Английското първенство

Jul 30, 2019     pan     7996
ЛОМДОН - България замесена в избора на Борис Джонсън за премиер гръмнаха медиите в Кнежа, заедно с 3 останали от нова година пиратки. 

Усещайки скандала, който се заформя покрай избора на Ив точка Гешев за главен прокурор, от ГЕРБ помолили англичаните да направят някоя глупост, за отвличане на вниманието. 

"Хайде, хайде, задължение сте ни, че по времето на Чърчил само ни плюехте и бомбандирахте сега трябва да помогнете. Сложете някой баламурник за председател, че да ви говори цял свят."
Източници от запад твърдят, че дори сме предложили някой наш кадър, ако не могат да си намерят техен си такъв. От ГЕРП били готови да дадат, който и да е от правителството без Дани КИКИрилов, че нямало кой да играе шут. 

Все пак англичаните свършиха една хубава работа, доказвайки, че там не всички са от Тотнъм. Борис Джонсън се оказал идеален избор, защото много напомнял на нашия Бойко Борисов. 

От една страна и двамата са били кметове и имат опит окепазяването на столиците. Това е добра предпоставка, че Джонсън'с Бейби може да разсипе и ЕС-то. А, от друга страна и двамата били до някъде "Борис". Нямало отношение, но е интересно, твърдят свободни журналисти на ДомусТВ.

Още по-сериозни консипратолози, климатолози и вагинолози казват, че Цветан Цветанов бил махнат от ГЕРБ, за да може да помага на Борис Джонсън да го изберат. За награда се очаква да получи вила с ескалатор. Не искал да ескалира отново вниманието към себе си с нов асансьор. А, и ескалатор гейт не звучало много catchy. 

 

Прилича ли Борис Джонсън на Борис Бекер?

Избери отговор!
Край