Бареков поиска Нобелова награда за мир, обяви че няма да я приеме

Nov 21, 2013     zhelyo     5536
След като Николай Бареков обяви условия, според които евентуално да бъде поканен на Консултативения съвет по национална сигурност, той поиска и Нобелова награда за Мир от Норвежкия нобелов комитет. Той също така обяви, че няма да приеме наградата, ако Меглена Кунева някога отиде в Норвегия.


- Ще блокираме всеки, който се опитва да лети за Осло от Летище София. - коментира Бареков. - Крайно време е да получа награда за мир. Ще се радвам ако колегите от Реформаторския блок получат награда за Икономика или Физика, но ако Меглена Кунева е дори близо до церемонията по награждаването, аз няма да си взема наградата.


Бареков също така обяви, че ще бъде склонен да приеме наградата само ако предишната награда, присъдена на Барак Обама, му бъде отнета. Той обяви, че наградата на Барак Обама не е действителна, защото партията на Бареков "България без Цензура" е гласувала така в четвъртък.
Бареков не отрече възможността да се сбие с Нобеловия комитет, ако види Кунева в Осло.


Лидерът на България без цензура обяви, че ще прави в скандинавската държава своя глас - Волен Сидеров, който вече е рафинирал пътуванията в чужбина.


Дон Асенчо

Да го нобелират ли?

Избери отговор!
Край