Бареков опита да нахлуе в Белия дом. Бил световен лидер и имал право на това

Mar 7, 2014     zhelyo     7383
Лидерът на „България без цензура” е на работно посещение във Вашингтон, за да разследва всички детайли около скандално дългата 17-дневна командировка на Цветан Цветанов в САЩ през 2012 г.
Николай Бареков е отседнал в същия хотел, на 200 метра от Белия дом, в който е нощувал и Цветанов.


Колкото и да се правя на политик, журналистическите ми инстикти са все още живи. Това е по-силно от мен” – заяви Бареков пред млада репортерка на българското CNN, която е хапвала доста пилешко като дете.


Ще проверим всички кошчета за боклук в хотела. Ще разлепим тапетите и мокета, все ще намерим някакви улики” – обясни облеченият с бронежилетка политик-журналист.
Той разказа и как е отскочил в обедната почивка до Белия дом, за да се срещне с Барак Обама. Чувствал се световен лидер и имал право на такава визита, но охраната не го допуснала и му препоръчала да си направи селфи пред оградата – така, както правят всички туристи.


Очевидно охраната беше подкупена от Иво Прокопиев. Даже намекнаха, че селфито ми ще допадне на избирателите много повече, отколкото някаква среща с президент. Било по-подходящо за тяхното интелектуално ниво” – завърши с горчивина Бареков, тъй като в това време му звънна Путин, за да пита как вървят нещата.


Няколко часа по-късно стана ясно, че пиарката на Николай Бареков е купила Белия дом, за да не харчи той пари по хотели при задокеанските си командировки.


Vasko Bog
 

Какво би станало при срещата между Бареков и Барак, ако се бе състояла?

Избери отговор!
Край