Българите колониализираха Англия, Кралицата обменя опит със Сидеров в Слънчев бряг

Jan 3, 2014     zhelyo     7682
Няколко десетки милиона българи успешно колониализираха Англия за 2 дни с встъпването на 2014 г., предаде в-к Daily Mail. Спешни мерки взе Кралица Елизабет Две, която бе засечена да се пече в Слънчев бряг.


Проблемът с колониализма е нов за Англия, която преди крупното нашествие на български емигранти не е имала досег с чужди култури и бизнеси, което е капсуловало местното население далеч от чужди влияния, твърдят местните политици.


Именно затова Кралицата е дошла у нас - за да обмени опит в борбата с колониализацията с нейния най-виден противник - Волен Сидеров.
"Дошла съм в България, за да обменям опит с местните политици срещу колониализма. Трябва да спра чуждото влияние в Лондон и околията поне. Е, нормално е да ида и на плаж, докато се срещам с Волен Сидеров, който в страната е толкова популярен, че ликът му е разлепен на всеки ъгъл" - обяви Елизабет, след като снимките ѝ как се налива с евтина текила на пъбкрол в популярния морски курорт бяха публикувани в Sun.


Запитана дали е редно да харчи парите на народа си за подобни фриволности, Кралицата призна, че е потрошила около 130 паунда за екскурзията си по пъбкролове и разходки с надуваем банан, след което се покая и подаде оставка.


zhelyo
 

Ще се справи ли Кралицата?

Избери отговор!
Край