ЦРУ призна: С Интернет показваме колко абсурдни са привържениците на Путин

Apr 28, 2014     zhelyo     5856
ПОСРЕДСТВОМ КЕМТРЕЙЛС - Чрез изписване с химически следи в небето ЦРУ призна, че Интернет е проект на американските служби, както съобщи през миналата седмица руският президент Владимир Путин.


"Да, ние създадохме Интернет. Инструментът е диверсионен. В него има стотици групи, сайтове, хиляди потребители, които ежедневно заявяват подкрепата си за Владимир Путин по най-абсурден, първобитен и често предизикващ съчувствие начин" - пише ЦРУ в небето с аерозоли, носещи ебола и гейски хромозоми.


Според ЦРУ без интернет повечето хора, имащи нормално функциониращо семейство, приятни хора в социалния си кръг и вкус за хубавите неща от живота, нямало да научат за това на какви конспирации вярват привържениците на Путин.
Специално над България ЦРУ поясни, че сравненията на Волен Сидеров с Васил Левски и понякога с Исус Христос, които негови симпатизанти правят във Facebook, също са част от разобличаващата мощ на Интернет.


"Да, в България ги имате също. Даже на един му дадоха медал наскоро в Москва. Тези хора смятат Путин за Бог, смятат Запада за упадъчно гнездо на инцест и обезкосмени подмишници и като цяло стават за смях пред всеки човек с IQ над 28" - пишат в небето от ЦРУ, изобразявайки картинка на Путин с ореол.


zhelyo

Как се пазите от конспирация?

Избери отговор!
Край