Тръмп предложил 7-цифрена сума за да откупи фейсбука на Бойко Борисов

Jan 11, 2021     Шейсетака     7657
В МАЗАТА НА БЕЛИЯ ДОМ - 7-часов брайнсторминг маратон, провел се в онази тайна стая/бункер в мазата на Белия Дом, дето я знаем от филмите, в които света свършва заради атака на извънземни или атомна бомба от Северна Корея хванала попътен вятър, доведе до важно решение по света и у нас.

Тръмп и останалите му все още верни другари решили да предложат 7-цифрена сума за да откупят профила на Бойко Борисов във фейсбук + треперещата ръка и угрижения шепот на Севда.

Както е известно, всички социални мрежи се надпреварват в момента, коя от коя по-чевръсто и за повече време да блокира профилите на американския президент.
Според отлично запознати източници на Медия номер 37 в България и №32 на световно ниво, Тръмп бил бесен на всичко това и най-много, че не можело да отвори профила на Николета Лозанова и другите грейт какички в Инстаграма.

Към офертата бил добавен и хубав, чисто-нов, голям и черен американски джип, от тия дето са по клиповете на хип-хоп изпълнителите, защото американското е много по-грейт от всякакви японски дараци.

Все още се очаква отговора на българския премиер, който пък от своя страна вече 4-ти час мери с ролетка шкафчета и гардеробите, за да провери физическата възможност за събиране на 7 цифрена сума в гореспоменатата мебелировка.

Ще турите ли лайк на новата страница?

Избери отговор!
Край