2016 не е нова!1!!! Времето започва да се връща назад!11!!!!!

Jan 1, 2016     zhelyo     11492
СВЕТЪТ - Посрещнатата вчера с много дитирамби и медиен шум 2016 година всъщност не е нова! Въпреки огромните средства за пропаганда в опит световните правителства да ни убедят в новостта ѝ, всъщност днес отново е 31 декември 2015 година, а времето се връща назад.


Не!Новините първи разкриват информацията, докато другите медии се надпреварват да ви пускат блудкави филми, виенската бронхопневмония и честитки чичовци с рокли, които яхат суеверията да пожелават по-еди-каква си Нова година, въпреки че тя изобщо не е Нова!


Времето на хората било изчерпано и лично Бог наредил то да бъде върнато назад. Не ни питайте откъде знаем, защото рискуваме много, разкривайки ви тази информация, но догодина няма да е 2017, а 2014. 
"Време е за празненства! Това значи, че се връща времето, когато Star Wars беше по-истински, а Шиши ще иде на майка си в п..." - сподели нацията, след като ѝ бе съобщена сензационната вест.


Очаква се в края на годината ЦСКА да се върне в А група, държавата да ви върне данъците. Най-тревожен е моментът с яденето, като предстои да разберем дали то ще продължи да е през устата.


zhelyo

Защо се опитват да го крият това от нас?

Избери отговор!
Край