2/3 от руснаците вярват, че Слънцето се върти около Путин, 50% смятат, че той не е човек

Aug 18, 2022     Radoslav Nedelchev     3790
НЕОБЯТНА РУСИЯ - Ново проучване на мнението на най-добрата страна за живеене, ако сте Владимир Путин, показва, че две трети от руснаците смятат президента си за онова тяло, около което се върти Слънцето в Слънчевата система. 

Както следящите информационния поток от вас знаят - по-рано излезе проучване, според което една трета руснаци вярват, че нашата небесна звезда се върти около Земята, което немедлено доведе до обучителна кампания сред населението за реалностите във Вселената.  

"Вече знаем за траекторията на Райчо, благодарим ви, г-н Путин, досега сме били лъгани от американците и Сорос за действителното състояние на нещата, но благодарение на нашия смел, умен и добър лидер вече имаме знанието, нужно нам да завладеем света". коментират първолаци в Санкт Петербург.   
Слънцето се въртяло около Путин, защото той бил избраният лидер от Бог да донесе мир, информационно просветление и просперитет в нашата система и защо не галактиката, ако е казал Господ. И точка. 

В допълнение проучването акцентира и върху откритието, че 1/2 от руснаците смятат, че Путин не е човек, а свръхестествено създание. Другата половина пък го смятат за човек, но отричат те да са хора и са се възприели за по-низши същества.    

Вие в какво вярвате?

Избери отговор!
Край