10 Не!ща, които не подозирахте, че Доналд Тръмп направи от началото на мандата си

Nov 3, 2017     zhelyo     8491
Доналд Тръмп търпи доста критики от фалшивите медии по адрес на президентстването си, за което бе избран преди година. Не бил построил стената, спрял е само 12 мигранти и никого не е депортирал, не е екзекутирал на електрическия стол Хилъри Клингон. Но много се премълчава.

Също както тукашните грантаджийски медии мълчат за рязкото вдигане на пенсиите, така и световните новинарски аутлети премълчават успехите на Тръмп. Не!Новините има смелостта да изброи 10 постижения на американския президент от началото на мандата му.

1. Тайно отдалечава чрез лопата Мексико от САЩ всяка нощ с по 30-40 сантиметра. След 20 години, Мексико щяло да бъде чужд проблем.
2. Усърдна работа в международен план, така че Русия да спре да изглежда като суперсилата, управлявана от психопат.

3. По официални данни Америка е с 0.4% по-велика от същото време миналата година.

4. Смело задаване на въпроса дали наистина има кацания на Луната или всичко е Стенли Кубрик към представители на NASA. Разпореждане на проверка от страна на КГБ, дали все пак не лъжат.

5. Тръмп е изобретил чадър със слънчева батерия. Иновативен. Дъщеря му Иванка ще го произвежда и продава за 1500 долара в енергийно зависими райони като България.

6. Американският президент не ходи до тоалетна, за да не губи време, а ака в Туитър.
7. Забранил е шумната музика в дискотеките в късните часове, за да се чувя по-ясно откъде идва стрелбата.

8. Наченал е таен план да занули външния дълг на САЩ посредством печеливши талони от бинго лотария и един пич, дето го е добавил във Фейсбук и му предлага евтини ценни книжа.

9. Повишил* е минималната пенсия с $3 долара или с цяла българска пенсия от средата на 90-те.

10. Доналд Тръмп, противно на очакванията, не е заплашил нито една дама с ядреното куфарче, ако не му даде да ѝ бръкне под полата.

*На осем щастливи пенсионера в щат Арканзас.

Успешен президент ли е Тръмп?

Избери отговор!
Край