Понеделнишки Не!Гативизъм: 3 тъпи неща, които да се променят (Част I)

Oct 30, 2017     zhelyo     4039
Новата ни рубрика за мрънкане в понеделник дебютира, силно демотивирана сама от себе си и дори вече още в това изречение леко си е противна. Но ще се опита да кривее алтруистично, а не интровертно да задълбае в собствената си гняс.

Ето 3-те тъпи нещa, които ще е добре да се самозакрият до края на седмицата:

1. Висшето образование за щяло и нещяло. Ако няма да ставате лекар, инженер или друга професия, от чието качествено изпълнение пряко зависят животите на хора, всеки занаят може да се научи най-ефективно с чиракуване на терен. Писането и папагалстването на лекции е пирамида, измислена от Спас от Кочериново, доцент доктор по история на футурулогията.
2. Преговорите с Великобритания за сделка след Брекзит. Тия са някакъв остров, даже не са в Европа. Като не им се занимава, просто чао и да си ловят там риба и да гледат овце. По-бързи разводи с делене на имоти и деца има, а тия имат само шепа подпийнали пенсионери в няколко затънтени родни села. Не на преговорите, това е ценен административен брюкселски ресурс, без който сме обречени.

3. Хората, поправящи чуждия правопис, които сами в поправката си допускат нелепи грешки. Дали да бъдат приспани или само изхвърлени от Интернет, нека реши Бог, уж бил справедлив.

Ще станем ли позитивни към понеделниците, ако променяме по три глупави неща на седмица?

Избери отговор!
Край