Пеевски: Моето правителство бе подчинено на олигарси, което е недопустимо

Jul 28, 2014     zhelyo     9407
Х-Л БЕРЛИН - Едва ден, след като успелият млад мъж на 33 се трансформира в успял млад мъж на 34, той бе благосклонен да даде интервю и за една силно зависима медия, след като досега гастролираше само в свободния печат. 

Ето какво каза за Не!Новините депутатът от ДПС Делян Пеевски в поредното безкритично проведено "интервю".


zhelyo: Защо падна правителството?
Делян Пеевски: Защото беше зависимо от олигархично задкулисие, а аз няма да допусна моето правителство да е зависимо! Както знаете, задкулисието е на 25 години, а аз съм бил на 8 през цялото време. Опитаха се да скрият в гънките корпулентността ми много чужди грехове.


zh.: Защо допуснахте правителството да бъде зависимо от олигарси и хора с неясни конфликти на ниво политика-бизнес?

Д.П.: И аз това се питам! 


zh.: Какво следва оттук нататък? Какво ще бъде следващото управление?

Д.П.: Надявам се следващото правителство да го удържа независимо от разни кръгове. В момента работя за създаването на следващата коалиционна схема, като този път няма да допусна някой да крие мустаците си зад корпулентната ми снага.
zh.: А сега да се върнем назад. КОЙ прие, че предложението Ви за шеф на ДАНС е нещо повече от една доста оскъдна шега?

Д.П.: Бях събрал правителството на Патиланци в Младост 2 да скачаме в надуваемото и да ядем торта. От шега на шега някой го подхвърли това, защото щяло да е много смешно пак Михаил Миков да каже "закуех се". Честна дума - нямаше да остана шеф на ДАНС, просто искахме да чуем смешката.


zh.: Ще продължат ли медиите Ви да въртят палачинката относно Бойко Борисов?

Д.П.: Да, но не знам как ще я караме, тъй като никой не иска изгорели палачинки. 


zh.: Какъв въпрос искате да Ви питаме още, за да покажем с това интервю, че сте земен човек, чист като сълза и чувствителен като бебешко дупе?
Д.П.: Питайте ме дали плача.


zh.: Плачете ли?

Д.П.: Да, плача за бедните българи. Благодаря за това интервю, харесва ми как Вашата непрофесионална медия се опитва да публикува измислици на недостижимото засега ниво на медиите на моето семейство!

zh.: Цунки! <3

 

Кое ви харесва у Делян Пеевски?

Избери отговор!
Край