Още 10 Не!Мерки, с които да удължим блокадата до 2021

May 1, 2020     zhelyo     5724
Блокадата доскучава и хората почват да недоволстват. А все пак трябва да я удължим с поне още година, за да може при сегашните темпове на тествания да локализираме и изолираме вируса, за да се спасим от тая напаст и да продължим да умираме от другите работи. Затова Не!Новините се включва с идеи какви нови мерки да се въведат, за да се удължи целият този спасителен разкош.

1. Карантиниране в концлагер за тези, излезли на слънце, без да отиват да се тълпят в супермаркетите и бюрата по труда. 

2. Предварителен тест по български език и литература, познания по религия, патриотизъм и история на България от 7 хил. години пр. Хр., за да се получи право за бърз тест. PCR тест ще се извършва само на дарили поне 100 килограма сух плод.
3. Тотална забрана на използването на МПС, отоплението с твърди горива и горенето на какво ли не (дори италиански отпадък) в промишлеността. Най-уязвимите са хората с белодробни и сърдечни проблеми, а тези проблеми сме им ги нанесли с досегашния си начин на живот.

4. Бизнесите, искащи държавна помощ, трябва да си изберат един от няколко магнетични големи български бизнесмена, на които да прехвърлят 50% от собствеността си. Прехвърлянето ще стане със служебна бележка, предадена на най-близкия КПП в голям областен град.

5. Като мярка за всенародно развлечение, всяка сряда като се стъмни, по големите булеварди ще бъдат насърчавани хора с джипове да карат бързо след употреба на килограм синтетичен наркотик.

6. Хора, притежаващи собственото си тегло в тоалетна хартия, ще могат да излязат, чак като са я употребили, за да не се рискува да изкупят още.

7. Военно положение. Нови лица, нова техника за дебнене на дечорля, слушащи чалга по кварталните пейки. Разнообразие.
8. Децата да може да излизат, само ако могат да изрецитират последните 3 извънредни брифинга.

9. Да се отворят детските градини и училищата, но само за децата на държавни и общински служители.

10. Държавата да национализира временно спестяванията, ако свършат фурмите от Дубай, да има да се купят нови.

Докога ще трае?

Избери отговор!
Край