Кой как ще се маскира за евроатлантическата Сурва (Хелоуин)

Oct 28, 2022     zhelyo     2602
Евроатлантическата коалиция се пече и какво по-хубаво от това идния понеделник всички да се маскират на евроатлантици, държавотворци, народолюбци и да отпразнуват Хелолюлин. Може би не трябва да паднат, а да се сложат маските, за да получим дългобленуваното национално обединение, което като юмрук да ни изведе от турболентните времена!

Ето маскени идеи!

Вежди Рашидов вече е Добрият старец. И без това почнаха рекламите за Коледа в супермаркетите, а той се престори на достолепен мъдрец, наградил послушните и папкали депутати със себеотрицанието си. Даже приема обаждания с желания от Маями.
Румен Радев ще мине изключително скромно, но ефективно. Една лепенка с надпис "военна помощ за Украйна" да си залепи и да обяснява, че в последните години военните ни сили са толкова разсипани, че е останал само той - самоотверженият летец, който ако имаше здрав Миг-29, би се включил, ама Русия още на втория ден унищожи ВВС на Украйна. Или поне така е чел в Консомолска правда.

Бойко Борисов няма да е това, което от 15 години се шегувате, че ще е на Хелоуин. Няма да идва, защото в понеделник има Елче - Хетафе от испанското. Иначе си е за ЕС, НАТО и никога не е бил приятел със сатрапи.

Кирил Петков и Асен Василев ще се маскират като магьосници от Харвардс и ще твърдят, че от там е Хари Потър. Като ги поправят, че той е от Хогуортс, ще кажат, че то е същото, само че местните го произнасят Харвардс. 

Йордан Цонев и Делян Пеевски ще бъдат Лаурел и Харди. Стара американска класика, няма как след нея да не отменят Магнитски.

Костадин Костадинов ще каже, че не празнува тия американски празници и няма да се маскира като нищо, като за първи път от много време ще се появи като нормален човек.
Корнелия Нинова ще дойде с фанелка на Ювентус и ще обяснява половин час, че е Старата госпожа, правейки аналогия с Партията столетница. Ще се окаже, че никой не вдява идеята ѝ, защото всички са забравили БСП.

Христо Иванов и Атанас Атанасов ще се пременят като осемте джуджета. Попитани защо не са осем, ще обяснят, че няма хора, които да се вълнуват от правосъдната тема сега и да искат да се маскират така. 

Стефан Янев ще се маскира като Северен поток, като ще повтаря непрекъснато "Защо тръбата е счупена? Защо газът не тече?", която шега много е допаднала на американците и вероятно ще ни подарят един танкер течен газ.

Росен Плевнелив и Соломон Паси ще се пременят като Опра Уинфри и Хали Бери, очевидно вдъхновени от поседните тенденции в Холивуд.

Гълъб Донев ще се маскира на прозападен натовски ястреб.
И всички заедно ще кажат на народа, че искат лакомство, защото иначе: Пакост. 

Празнувате ли?

Избери отговор!
Край