Не!Интервю с Делян П€€вски: България ми отесня, Европа ме зове

Apr 9, 2014     zhelyo     8760
В ЕДИН ОТ МНОГОТО ИМОТИ, КОИТО РЕАЛНО НЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА УСПЕЛИЯ МЛАД МЪЖ - Делян Пеевски изневери на любимата си агенция и даде интервю за Не!Новините съвсем буквално - давайки на наш журналист списък с въпроси, които да му зададе. Ето ви да прочетете намеренията на депутата да стане евротакъв и какво ще остави в родината:


Наш журналист: Г-н Пеевски, говори се, че ще бъдете кандидат за евродепутат. Истина ли е?

Делян Пеевски: Да, аз имам вече богат опит в депутатстването и мисля, че е време да участвам на континентално ниво. Нещо като Левски, само дето за тях няма да има европейско участие тая година, защото Тодор ми се е заинатил. Ще бъда втори в евролистата на ДПС. За първи път чувам за тази партия, но ми се струват точни. Людовик Местан каза, че ме познавали там и ме приемали за свой човек. Съгласих се. Европа ме зове.
Н. ж: Това значи ли, че местите фокуса си на успяване към Брюксел?

Д.П.: Смятам, че България ми отесня. Изръшках я. Успях я. Превъртях я като видеоигра. Чувствам се като чичото, дето събира таксите за чадърите на плажа - отегчително му е вече да плажува, а е опънал всичко - чадъри, шезлонги, нудистки. Нужно ми е ново предизвикателство, знаете, че аз трудно се задържам в едно поприще задълго.


Н.ж.: На кого ще завещаете тогава успехите си и постигнатото в България?

Д.П.: Аз всичко на всичко имам един стар опел. Ще го дам за скрап, вече не е екологичен автомобил, а Европа държи на ниските въглеродни емисии. Ще си взема колело.


Н. ж.: През лятото на миналата година за кратко бяхте шеф на ДАНС. Как ще пренесете опита си в Европарламента?
Д.П.:  Ще пренеса опита си на флашка, не съм вчерашен, вече никой не ползва дискети освен ония тулупи на митницата на летището, за да си получиш пратка от Хонг Конг.


Н. ж.: Какво ще промените в Европейския съюз?

Д.П.: Ще почна с Брюксел. Ще видя дали уличните знаци са ОК или ще ги преправяме. После вече ще преборя олигархията и младежката безработица. За повече не планирам, щото може да ми писне да ходя на заседания, понеже е скучна работа, не се заблуждавайте.


Н. ж.: Какво ще промените за българите в политиката на ЕС?

Д.П.: Ще има еврофинансиране за таблети за учениците, говорил съм с един мой човек, който остава в България. Също така ще изискам да разбера какви са тия шашми с това да се пропагандира българите да станат гейове и ще го спра. По-добре да дадат пари за политическа пропаганда.
Н. ж.: И за финал - къде виждате себе си след 5 години?

Д.П.: Премиер на половин работен ден. През другото време ще съм посланик в Монако.


Н. ж.: Благодарим Ви за опорните точки. Пожелайте нещо на читателите ни!

Д.П.: Пожелавам на читателите ви да повишат критериите си и да спрат да четат медия №37. Има 36 по-хубави и по-мои медии, дето си заслужават.


Наш журналист

Ще гласувате ли за Пеевски на евроизборите?

Избери отговор!
Край