Джендър неутрални сутиени и още 9 идеи за коледни не!подаръци

Dec 21, 2017     zhelyo     7036
Вие сте Дядо Коледа, няма какво да се лъжем. Имате още няколко дни да осигурите на близки и далечни мечтаните продукти, които да ги разсеят от тъжната истина, че сме мимолетни прашинки в една наглед безкрайна Вселена и нямаме никакво значение. Ето идеи:

1. Джендър неутрални сутиени. За малки и големи гърди, които са налични поради различни причини - бира, естроген или импланти.

2. Мерител за крачки, които сте направили в съня си. Събуждате се препотени, защото сте сънували, че бягате от някой, който ви преследва? Грехота е да не сте си отброили крачките.
3. Аюрведически телескоп. Всъщност представлява пластмасова сламка, която човек трябва да забучи в някоя чакра, с което ще види много звезди, галактики, астероиди и какво ли още не.

4. Чичко тревичко. Не като тия безполезните от едно време, от които расте райграс, а такъв, от който расте канабис. След половин година подавате сигнал до властите, арестуват човека, на когото сте го подарили и за следващата Коледа ще му подарите торта с пила и няма да се чудите какво да му измислите.

5. Паве от Дондуков. Може да му нарисувате с тебешир усмихнато лице. Да се ползва за домашно украшение, за затискане на зелето или за самоотбрана.

6. Ваучер за биткойни. Известен е още като банкнота с някаква фиксирана стойност, която вероятно няма да спихне изненадващо за една нощ, освен ако Румен Гечев и Жан Виденов не ги върнат на власт.

7. Политкоректно нищо. Всичко друго може да е обидно и дискриминиращо, нищото е най-безобидно, ако успеете да го извъртите правилно.
8. Смарт телевизор. Линк за гледане на мачове в Интернет, така че да не се налага човек да бъде облъчван от телевизия.

9. Книгата на Криско. За всеки претенциозен човек, дето се хвали колко книги чете и си мисли, че това автоматично го прави интелигентен.

10. Екологично чисто парченце слънчев панел. За непослушните, вместо въглен.

Обичате да подарявате или да ви подаряват?

Избери отговор!
Край