Румънска агенция набира статисти за мач на Лудогорец

Aug 18, 2013     zhelyo     6939
След като изгони халтураджията Роджър Уотърс от националния стадион със закана да изнесе бизнеса си в съседна Румъния, босът на разградския футболен колос Кирил Домусчиев е напът да изпълни и втората си закана - да внесе публика от чужбина.


Първоначално мажоритарният собственик на делиорманския евробоец  бил изнервен от вялата реакция на държавните органи, които отказали да хванат за ухото въпросния Уотърс и да го обявят за персона нон грата. Впоследствие и горещата молба за помощ, отправена към агитките на софийските отбори за запълване на капацитета на стадиона с ревящи фенове не срещнала очаквания радушен прием.


"Подиграха се с труда на момчетата! Изумен съм от злобата и нечистоплътността им! Ще видят те сега!", заканил се изнервен Домусчиев и решил да накаже всички участници в гаврата с Лудогорец.
В пристъп на величествен гняв той се свързал с румънска агенция за набиране на статисти и поръчал да му изнамерят 42130 дубльори на разградчани. Останалите 100 места от капацитета на ст. "Васил Левски" щели да запълнят многобройните фенове на отбора. 


Единственото условие към кандидат-ултрасите било да изглеждат като редови разградчани, което си заслужавало надницата от 50 евро за деветдесетте минути, плюс пакет семки и половин литър газирана вода за почивката между полувремената, радваха се преминали кастинга букурещки роми пред репортер на НЕ!Засада.Stamat
 

Защо не успява Домусчиев да намери български поддръжници на отбора си?

Избери отговор!
Край