Отборът на Лудогорец изгърмя с лютеница

Jan 6, 2017     zhelyo     22402
WADA - Международната антидопингова агенция WADA оповести резултатите от блиц-проверка на футболния тим на Лудогорец (Разград).


Според резултатите отборът е дал положителна проба за консумация на лютеница. От ръководството на тима отказват коментар, но полевите допинг-инспектори били посрещнати от щаба на Лудогорец в празнично настроение и с очевидни следи от лютеница по ноздрите.


Експерти по забранените в спорта вещества твърдят, че консумацията на лютеница може да бъде регистрирана и 50 дни след последния прием, но ако се консумира с кренвирш, тялото се чисти само за 15 дни, което ще рече, че в Лудогорец консумират забранения стимулант не само за спортни успехи, но и за удоволствие.
Тимът е застрашен от наказание от 3 години без сателитни отбори в А група, ако и резултатите от втората проба се окажат положителни на лютеница.


"Ето как капитанът на Лудогорец от един обичаен халф на Локо София за няколко сезона се превърна в играч, бягащ с километър-два повече от роботите на Реал (Мадрид)" - коментираха горди от постиженията на българската лютеница патриоти.


Премиерът Борисов коментира във фейсбук ситуацията така: "Ето, замогна се народът по време на моето управление и вече всеки набива лютеница. А едно време мажехме филията с мас..."


zhelyo

Според вас наистина ли са били толкова непредпазливи в Разград?

Избери отговор!
Край