10 възможни инцидента с паметника на съветската армия

Sep 14, 2023     zhelyo     2614
Паметникът на съветската армия се пази с огради, палатки, бладарствен плам и 13 милиона униформени служители на МВР, работещи неплатен извънреден труд, защото още в началото на месеца са надвишили лимита по закон. 

1. Човек, престорил се на пазител под формата на униформен социалист с георгиевска лентичка, полицай или палатка, да се внедри сред пазителите, да спечели доверието им и когато му се падне да е наряд, тайно да го демонтира и открадне. Бъдете бдителни и не вярвайте на никоя усмивка и на никоя значка с пречупен сърп и чук!

2. Урочасване. Съветската армия беше враг №1 на окултното и религията и е съвсем очаквано спиритуални злодеи да му посегнат от дистанция. Препоръчва се към предпазната ограда да се монтират огледала на Козирев и поне три пъти дневно да се излъчват записи на Кашпировски около монумента с цел енергийното му предпазване.
3. Ерозия. Ако се отложи решението за демонтаж и местене напред с времето, няма да е добра новина. Протакането също е разрушително, защото вятърът, дъждът и UV лъчите ерозират паметника и така се цели унищожението му след десетки, стотици години!

4. Някой провокатор да каже, че чува мяукащо котенце изпод паметника и да го съборят, за да спасят животинката. А да се окаже, че просто някой е родил бебе в шахтите под монумента и всичко е било за нищо.

5. Детето на някой жълтопаветник да ритне топка в паметника и тя да се заклещи горе във фигурите, та да се наложи да го съборят, за да си вземе топката, че била скъпа, адидас, оригинална, донесена от чужбина.

6. Гей парад. Гей парадът сам по себе си е безобиден, поне към конструкцията на паметника, защото той е по-силен от всички идеологически провокации и диверсии. Проблемът е, че по време на гей парад се пуска електронна музика, чиито тактове, честоти и лъчения са създадени да размекват човешкия мозък и да разджуркват човешката душа. А този паметник е 75% човешка душа.

7. Прекалена обич. Понякога прекомерната любов оказва огромен натиск, огромните очаквания може да скършат човека, а паметникът в Княжеската градина на моменти е по-човек от нас. Нека владеем чувствата си и спазваме благоприличие
8. Мунициите на сегашната братска руска армия в Украйна да свършат и да се наложи паметникът да се начепка, за да мятат камъни. Железата пък ще бъдат кафези отгоре на танковете, за да ги пазят от дронове. Това е може би единствената разумна причина, но с условието, че после неминуемата победа на Русия в Украйна паметникът се построи наново по-висок и по-така.

9. Възможно е министър да го помисли за бедстващо костенурче и да го запокити в язовир Искър. Обезателно трябва на паметника да се монтират плувки, за да не потъне безследно някъде.

10. Вижте в новия брой на Прас-Прес.

Как да се предпазим от активно мероприятие?

Избери отговор!
Край