10-те вълни на ваксинацията

Jan 13, 2021     zhelyo     3443
След като изредихме 10-ина вълни на епидемията, редно е нещата да се оправят и да преборим китайския вирус. Никой не ви казва кога ще може да се ваксинирате, дори да сте софийски личен лекар, така че горе-долу ще ви дадем ориентир кой след кои следва. Защото и от думите на Щаба надали скоро ще се разбере, ако все така Борисов нахълтва да ги прекъсва, за да се обяснява, че не познава Пеевски и никога не са били голи в едно полукълбо.

Ето кой след кого, за да сте наясно:

1. Лекарите и медицинския персонал, дето получиха по 1000 лв. над заплатата. Те не съществуват, затова е най-лесно да се почне от тях и да се вдигне доверието към ваксинирането.
2. Служителите на първа линия. Касиерите в супермаркетите и малките магазинчета, по-първа линия от тяхното няма.

3. Половината професори. Тази половина, която иска да натрие носа и да надживее другата половина от 500-те хиляди професори у нас, която твърди, че ваксините са ненужни и всички трябва да изкараме бацила с чай, аспирин и смучейки коренче или грудка от нещо, което сме си изровили в парка.

4. Футболистите от отборите, които ще участват в европейски турнири. Ако има как покрай ваксината да им сипем и каптагон, а да го пишем страничен ефект на допинг-контрола, ще е екстра.

5. Хората, дето имат да ходят в чужбините, в които вече е задължително да си ваксиниран. При тях може да минем и с фалшива бележка, че са ваксинирани, така че като занесат зараза там, да кажем: "Хей, ваксините ви не струват, върнете ни парите."

6. Възрастните хора. Но само тези, които се съгласят да върнат надбавките към пенсиите от последните месеци, защото вече няма за какво да им се дават, спасени са.
7. По-умните антиваксъри, които знаят, че е по-здравословно да се престорят на подчинени, защото 5G-то ще изтреби непокорните, пробудените и тези, които публично отказват да бъдат овчици в ръцете на рептилите.

8. Непослушните деца. Торбалан в Tik Tok ерата не плаши, новите поколения стават все по-нагли и безстрашни. Ако ваксинираме пòказно няколко келешчета, другите ще мирясат и ще оставят госпожата по пеене на спокойствие и повече няма да я бият, за да си правят клипчета какви са силни.

9. Хората, които са отричали ваксините, но са се паникьосали, че ще свършат и имат връзки.

Последното прочетете на страниците на първия брой за 2021 на Прас-Прес.

Попадате ли в тоя списък?

Избери отговор!
Край