10-те най-паметни Не!Ща от 45-ото НС

May 11, 2021     zhelyo     4888
Най-мечтаният Парламент от българския народ се разпуска. Защо е най-мечтан - защото не успяха да се съглашат и да си разпределят порциите за крадене, а и депутатите няма да получат дори цяла заплата, така че селяците, вложили стотици хиляди в това да си купят депутатски места, остават с пръст в устата. Ето още хайлайтс:

1. Мика Зайкова чете имената на 240 депутати, защото нямаше електронна система за регистриране. Знаменито водене на първото заседание от доайена на този парламент.

2. Татяна Дончева пусна пленарната зала в почивка, за да иде до тоалетна. Вместо да даде на Цецка Караянчева като заместник да побие малко поцинкованата камбанка.
3. Председателят Ива Митева каза няколко пъти думата преамбюл, което докара мъжете, гледащи живото предаване, да изпитват объркващите чувства на пубертета си отново.

4. Тома Биков се състари с 10 години за един месец. Просто вижте в гугъл за негова снимка от началото на април и такава от тия дни.

5. ПГ на ГЕРБ изхарчиха по половин душа в усилие да възпрепятстват викането на премиера на парламентарен контрол и да покажат как това е опит за покушение срещу държавността. По-голм зор видяха да заглушат чичо, дошъл да разкаже за кюлчета и плеймейтки.

6. Тошко Йорданов каза на Росица Кирова, че е съдружничка с наркобос, а тя му отвърна, че той пък е нисък, а заместник-председателят Атанас Атанасов зад нея не скри, че темата му е позната.

7. БСП викаха процедура и искаха да гласуват второ четене директно след първо, Ива Митева им викаше не, и това продължи половин час, като цялото БСП бавно приближаваше към нея като зомби. Накрая разтуриха заседанието.
8. Арман Бабикян говорѝ винаги с маска-памперс под брадата. Да, животът на това НС е бая къс и ще го пишем дори това, понеже спомените вече избледняват.

9. Непрекъснатото подвикване от Десислава Атанасова. Така изглеждат коментарите във facebook live-видеата, ако не са в писмена форма, а на живо.

10. Не се сбиха, а по едно време можеше поне някаква бутаница да се организира. Но все пак тука изброихме 10 Не!Ща повече от тези, които запомнихме за цеха за безличие, наречен 44-то Народно събрание.

Как ви се стори?

Избери отговор!
Край