Рекетьор или патриот? Нотариуса прехвърлил България на клошар, в момента нямаме външен дълг

Feb 20, 2024     zhelyo     1740
SS КЛУБКИНИ - Последните разкрития около Мартин Божанов, известен сред близки и бивши познати като Нотариуса, преобърнаха представите за финансовото състояние на България.

Преди убийството, чието извършване и поръчение никога няма да бъде разкрито, Нотариуса, използвайки своите нестандартни умения и дълбоки познания в областта на корпоративното право, е пререгистрирал цялата държава в офшорна зона.

С тази правна маневра България вече официално не носи бремето на външен дълг, тъй като той е останал ангажимент в счетоводните книги на "старата" регистрация на държавата.
"Този човек, обвиняван посмъртно в рекет и вмешателство в служби и правосъдие, е използвал контактите си с висши магистрати, НАП, ДАНС, МВР и Външно в името на родината" - разкрива източник на Не!Новините, пожелал известност, но заради алгоритъма на Facebook тази статия ще я прочетат само 20 души така или иначе.

Оказва се, че новият собственик на "старата" България е малоимотен и неграмотен клошар. Неназованият владетел бе открит да си почива на пейка в центъра на София, като обяви, че новата позиция не го е променила като човек.
 

Нотариуса добър или лош е за България?

Избери отговор!
Край