Българската позиция относно Крим се отложи, управляващите ядоха червило

Mar 25, 2014     zhelyo     4024
ДОНДУКОВ №2, СОФИЯ - Определянето на българската официална позиция относно случващото се в Крим се отложи за пореден път на вчерашното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност при президента.


Управляващите импонираха на менталното си ниво, като ядоха червило, покапваха се с лигичка и сключваха ръце над теметата си, викайки думата къща с всички сили.


Михаил Миков ухапа Волен Сидеров, след като двамата се сбиха, мислейки гумичката на молива в ухото на Цветлин Йовчев за пържола, а Росен Плевнелиев заспа в скута на Бойко Борисов, който също бе заспал, уморен от вълненията си покрай мача между Реал и Барса по-миналата вечер.
Както е известно, властимащите у нас са хора, вярващи в астрология, конспиративни теории от интернет, както и на собствените си медии, изпълнени с про-правителствени фикции, така че не е изненадваща липсата на смислена позиция относно ситуацията в Крим.


Ситуацията в сградата на Президентството бе съпроводена със затрогваща атмосфера навън, където истерични хора говореха с любов за Русия, която издържала любимата им партия, поддържаща правителството на ДПС и БСП.


zhelyo 

Какво е средното IQ на управляващите?

Избери отговор!
Край