10 причини да понатупаме съпартиец

Apr 23, 2021     zhelyo     2637
Работата, работата, работата понякога не спорѝ. Причините за това може да бъдат всякакви - слаба организация, липса на мотивация, лош подбор на кадри и неадекватно разпределение на функциите. Но когато резултатите се разминат с очакванията, добрите мениджъри знаят, че трябва да вземат съответните мерки. Понякога нивото на работа, работа, работа може да се поощри с блага дума за кураж, с обществена поръчка за нова лимузина на стойност два годишни бюджета на малка община, но и понякога просто си трябва да заиграят шамарите.

Ето кратък наръчник кога е уместно да понашляпаме някой партиец, за да му покажем, че е време за рестарт на системата, а той може много повече работа, работа, работа за хората:

1. Ако е платено за повече от получените гласове. Едно нещо е да точим обществени пари, друго е, когато прецакаме партийната касичка.
2. Ако прати шофьора си да бие хора заради мнения в Интернет. Само ако заснемат шофьора на клипче и го изтипосат в същия Интернет.

3. Ако взима суджука за себе си. Суджук, взет в името на някого, се дава на този някого, а пък той, ако прецени, че му е много, ще върне бонификация.

4. Ако хората не оценяват плаващото метро и игриво плюещите плочки след прескъпи ремонти. Ако сам не се тупа в гърдичките някой, ще му ги натупат.

5. Ако пръдне в джипа. Може да е човещинка, но поне да не се чува в live включването за Facebook.

6. Ако направи публично достояние някаква публична тайна. Едно е да се знае, друго е да се чуе, изречено на глас.
7. Ако не уреди спонсори за уречен футболен отбор. Не е важно пари да се дават, но да изглежда, че се дават и феновете да целуват ръка.

8. Ако не дава по 4 гръмки интервюта седмично за агенция Плик. Врагът трябва да се громи, дори да е само за пред шепа фанатични лели.

Последните двечки вижте в новия брой на в-к Прас-Прес.

Боят...

Избери отговор!
Край