10 Не!Съвета: Как да изтърпим ходенето на море

Jun 18, 2015     zhelyo     17479
Ходенето на море - този посредствен навик на социума през летните месеци, води мнозина до онази точка на досадата, която може да разтури семейства, приятелства и перисталтични навици. Но Не!Новините ще ви предпази от това с порция съвети как да моржувате поносимо. 


1. Плажувайте само на чадър и шезлонг за 40 лв. Там никой не ходи и ще ви е спокойно, сенчесто и никой няма да ви щрака с табла наоколо.

2. Ако поискат много да ви водят в Гърция, обявете се за патриот. Апелирайте да идете в България, за да спасите сезона и икономиката. Скарайте се и стигнете до консенсус да идете само веднъж на някое басейнче наоколо и никакво море.
3. Ако поискат много да ви водят на родното Черноморие, обявете ги за луди, понеже Гърция е много по-яко. Апелирайте да идете там, за да се насладите на почивка като бели хора. Скарайте се и стигнете до консенсус да идете само веднъж на някое басейнче наоколо и никакво море.

4. Сложете си в банския нарязани зеленчуци. След 5-минутния престой във водата ще утешите досадно засъхналата си от морска вода кожа със добре овкусена салата с мазут.

5. Затворете всички хипита в мазето си като Ерик Картман от Саут Парк. Така минимизирате шансовете някой да ви завлече на палатки и такива щуротии.

6. Не се противете на диарията, ако сте в някакъв приличен хотел. Кажете да ви донесат книжка, бира и ядене и си стойте, вместо да слънчасвате излишно.

7. Направете се на ударени и си пуснете отпуска за някой друг месец уж "погрешка". Така ще работите по време на тарапаната, а докато сте отпуска ранна есен, ще може да си почивате на хладно вкъщи и да спестите пари.
8. Забременете жена си. Кажете ѝ, че слънчевите лъчи, храната, пътуването в двете посоки и фактът, че на море се ходи всяка година, а дете не се ражда толкова често, са причини да идете на почивка най-много до някой мол, за да си избере места за кърмене.

9. Съберете възможно най-много пясък с багажа си навръщане и го разпилейте в дома си. Семейството ви ще го чисти до идното лято и ще намрази ходенето на море като вас.

10. Пуснете тоя линк в профилите си в социалните мрежи. Хем ще ни направите кликове, хем ще изтъкнете пред приятелите си, че морето ви е досадно и не споделяте ентусиазма им.

Е, аре бе, кво толкова хейтвате ходенето на море?

Избери отговор!
Край