10 Не!Съвета как да си починем истински през лятото

Aug 7, 2019     zhelyo     6113
Стрес, пътуване, очаквания, пясък в отверстията и деца с диария. Летните почивки са кошмар и всички се преструваме, че ни харесват, защото си мислят, че на някого му пука за вашите извадени от контекста Инстаграм сторита. 

Истината е, че най-хубаво се почива от лятото, като всячески се избягва почивката през лятото.

Ето как да се насладим на радостта от лятото.
1. Имайте слънчева алергия. И да нямате, казвайте, че имате. Така дори да ви завлекат на море, ще имате картбланш по цял ден да си седите на сянка и да пиете, вместо да развивате рак на кожата си, докато по вас лепне пясък.

2. Татуирайте си нещо срамно на гърба. Примерно галеното име, с което и нарича майка ви. Или ултра грозен портрет на Васил Левски. Така че да излагате околните, ако ви накарат да плажувате с тях и да се спрат с тия капризи.

3. Кажете на близките си, че си пазите отпуска за по-натам, когато ще го прекарате с истинското си семейство.

4. Идете да вършите нещо в държавна институция. Примерно да си извадите нова книжка в КАТ. Така ще мине лятото ви неусетно.

5. Скрийте си телефона и речете, че на почивка без него не тръгвате, щото не можете да живеете без сторита.
6. Възползвайте се от африканската чума и идете на прасе през август. 

7. Кажете, че правителството трябва да падне пред охранителна камера и специален прокурор ще ви подслони далеч от курортните грижи и напрежение.

8. Кандидатирайте се за кмет и кажете, че трябва да си останете в града, за да не ви забравят хората и да изгубите шансове.

9. Апелирайте всички да идат на почивка, а вие великодушно да се "жертвате" да останете да поливате цветя, да храните котки и да вардите срещу апаши, пускайки лампите у комшиите все едно са си у тях.

10. Зарибете се по "Дързот и красота" и обещайте да дойдете на почивка, веднага щом изгледате всичките епизоди.

Кой е рекъл, че ходенето на почивка е почивка?

Избери отговор!
Край