Жената-вафла от седмици раздава правосъдие в Люлин

Jul 25, 2022     zhelyo     2434
ЛЮЛИН 2 - Мистериозна дама с изненадваща суперсила сее ред и възмездие в краен столичен квартал, споделят свидетели във фейсбук група.

"Метна вафла вчера по един, дето беше тръгнал да спуска гумите от кола, явно паркирала на "неговото" място. Той така се стресна, че побягна, спъна се, падна, издра се и му ампутираха крака. Не знам дали тази жена е герой или злодей" - споделя свидетел на жената-вафла.

Подвизите ѝ са видени и от други хора от квартала, като все още никой не знае нищо повече, освен че жената притежава, консумира и използва вафли по време на подвизите си.
"И аз я видях, хрупаше вафла и с пълни бузи казваше на един човек да си събере на кучето таковата. Той много се притесни и припряно събра нечистотиите с голи ръце, такова чудо не бях виждала" - допълва друга свидетелка.

Властите обявиха, че самоуправството не е препоръчително, но замерянето с вафла и правенето на забележки не е противозаконно, така че няма какво да се занимават, но все пак признават, че звучи супер налудничаво и сигурно ще има холивудски филм по въпроса.

Какво прочетохте, по дяволите?

Избери отговор!
Край