Нов закон задължава заведения и обществени сгради да имат трети вид тоалетни

May 21, 2014     zhelyo     6231
BG WC - Парламентът обмисля създаването на нов закон, който да задължи всички заведения (ресторанти, кафенета, барове, дискотеки и др.) и обществени сгради (молове, библиотеки, институции и т.н.) да имат трети вид тоалетна, за хората, които не принадлежат към нито един от двата пола конкретно.


След все по-бурно разрастващата се тенденция и модерен полъх на транссексуалността, нуждата от осъвременяване на условията ни е неизбежна. Покрай все по-нашумялото Кончита Вурст се даде гласност на проблема в обществото ни, тъй като хората почнаха да се запитват, ако Кончита дойде на тур у нас и посети дискотека в Трявна примерно, коя тоалетна би ползвало.


След дебати между правителствените групи на БСП и ГЕРБ, се стигна до съгласие, че същество в рокля и грим, което има перфектно оформена брада, няма да е на точното си място в нито едно от двете WC-та. Жените биха се чувствали неловко в присъствието му, а мъжете ще губят адски много време завиждайки му за брадата и няма да могат да се изхождат нормално.
 
"Ей, доскоро нямаше такива проблеми. Гейове-мейове... всеки поне знаеше какъв е - мъж или жена. Аз нямам против обратните, нали, да не кажете нещо друго на ръководството?!" -  коментира депутат от групата на БСП.


От Атака разбира се и този път не се държаха по-различно от група 12-годишни хлапета, страдащи от остра форма на инфантилизъм и опитаха да саботират дебатите, замеряйки трибуната с желирани фалоси, докато се кискаха на задните редове.


choka

К'ъв ще е па тоя трети вид нужник?

Избери отговор!
Край