Борисов избяга в Германия, повери ГЕРБ на Кендъл Рой от Succession

May 31, 2023     zhelyo     3143
ПАСАУ - Току-що Бойко Борисов изпи сутрешното си кафе в Долна Бавария, гледайки как Дунав, Ин и Илц се сливат. Той ги снима и прати MMS с кадъра до лидерите на ПП-ДБ с текст "Това можеше да сме ние :-)".

Бившият премиер е получил политическо убежище от немските фондации, създали партията му, докато в България тече полит-прокурорска репресия срещу него и евентуалните му имотни инвестиции в Пиренейския полуостров чрез подставени лица.

Той обяви, че веднага щом почувства гаранции за сигурността си, ще се върне в родината и пак ще падне по корем, защото е по-важно от всякога да се спре с политическите игрички и компроматните войни и да има силно евроатлантическо правителство, което три месеца след изборите най-после да реши и някой проблем на хората.
Временен ръководител на ГЕРБ няма да е човек от партията, а останалия безработен тази седмица Кендъл Рой от сериала "Наследници", като за да няма спойлери, медия №37 няма да разкрие защо би се навил на такова поприще, а за тези, които не следят Succession, върнете се да скролвате TikTok, прекалено дълго задържахте вниманието си над текст, ще ви стане нещо.

От сензационна и никога невъртяща палачинката агенция ПИК споделиха, че редиците на ГЕРБ са разделени на две - едните са възроптали срещу спускането на американец, който си няма хабер от българска политика, за лидер. Другият фронт пък вече се подмазва на новия си шеф и се радва, че очевидно е одобрен от посолствата.

"Пак поне е Кен. Можеше да е Грег" - споделила Мария Габриел, която единствена в ГЕРБ знае английски и е гледала последния епизод.

Кой спусна Том?

Избери отговор!
Край