Забраняват психолозите в България

Oct 30, 2019     Македонски     5108
ПЛЮЙ ПРЕЗ РАМО - Знаем, че като си отворил магазин за дрехи от Димитровград и си родил дете, знаеш всичко за тва дето си струва да се знае - бизнеса и семейството.

"Смятаме, че с помощта на хапчета, йога и хороскопа сме си живели добре, така че тия да спрат да искат пари за това, че си говорят с хората" - казва ни Кокомартин Сапунджиев, който вярва, че детето му е от индиго децата и за това го повивал в съответния винтидж офис артикул.

Хора от спорта, бизнеса и здравеопазването също изригват срещу психолозите и ги сравняват с малцинство в България, което се свързва с чести кражби и искания на пари.
"Ама и от тях има свестни хора!" - казва Десислава Десиславова Десиславова, която казва, че е чувала на брата на нейна позната един психолог да е помагал. 

Врачки, номеролози и треньори по футбол и волейбол казаха, че имат приятели психолози, които всъщност много добре работят като бармани и всъщност е приятно да си говориш с тях.

Гражданите отпредблоковете хич не ги интересуват тия хора, щото смятат, че това са го завършили депресирани лигльовци и бивши миски, които не са успели бързо да си намерят добри спонсори.

Има ли някаква психологика в това?

Избери отговор!
Край