Васил Божков: Вече съм напълно готов да се включвам по Skype в телевизия Евроком

Dec 17, 2019     zhelyo     18501
EFBET ЛИГА - Васил Божков избра Не!Новините, за да адресира лично актуалната война между него и неговите бивши партньори, чрез които никога не е притежавал Efbet - сем. Найденови.

Както е известно, от седмици в различните кафеви, жълти и розови нюанси на българското медийно пространство се тиражират клюки, сигнали и сензации относно разразил се спор между тях, в който често се набъркват и не съвсем неизвестни имена като Домусчиев, Пеевски, Борисов.

"Очевидно нещата вървят натам. Под натам имам предвид Белград. Като пуснат спецотрядите и специалната прокуратура се юрне на акция, поне ще съм другаде" - предвижда спокойно собственикът на Еврофутбол и Националната лотария Васил Божков.
Той допълни, че е очевидно, че бързо ще се превърне от един от най-влиятелните хора в държавата в човек, който с недомлъвки ще говори по Skype в ефира на Евроком.

"Пак поне не съм създал Бареков" - споделя собственикът на Левски, който очаква скоро да бъде разследван за стотици милиони пари в дело с 450 тома обвинителен акт, което ще се точи десетилетия и нищо няма да стане.

Кой ще победи в този хазартен спор?

Избери отговор!
Край