Вече е ОК да отлагаме неща за "след празниците"

Nov 4, 2020     zhelyo     3132
ИНСТИТУТ ПО ДОПУСТИМОСТ НА НЕЩА, ПЪРВОМАЙ - Вече е абсолютно приемливо да се отлагат настоящи и възникващи планове и дейности за периода, в който празниците са отминали, т.е. за след Ивановден поне.

Институтът по допустимост на неща обяви, че тази година датата за възникване на този предел е отложена с около 3 дни спрямо обикновено заради пандемията от COVID-19.

"Оправданията с вирусната обстановка все още са силно актуални и спомагат рационализирането на процеса по отлагане на каквото и да било. Но уважението към традиционните празници трябва да се прояви" - коментират експертите.
При отлагане на подхващането на нови работни занятия съветът е да се използват празниците като причина, като да се пояснява, че тогава на човек му е лудница, защото има да довърши много неща и да организира веселото на голямото си любящо семейство.

Оправданията с коронавируса пък може да бъдат използвани към голямото любящо семейство и тази година празниците да минат в камерен режим с малки събирания на почивки.

Ще отлагате ли?

Избери отговор!
Край