Студенти от УНСС окупираха чалготека, днес са с махмурлук

Oct 28, 2013     zhelyo     16052
Група от около 200 студенти от УНСС снощи успешно окупираха чалготека в Студентски град, предават самите те чрез статуси в социалните мрежи, снимки и оплаквания, че са "направили главите".


"Всеки ден ще е така с намаления!" - скандираха по-свежите на сутринта студенти от Стопанския университет в София, визирайки популярните карти с намаления за учащи.


Окупацията на студентите е преминала почти без 3 сбивания от типа "ти що заглеждаш кифлата ми", само с две повръщания, нещо като изнасилване и едва с няколко посещения до дюнерите на Манджа стрийт, тъй като кой ще ти яде в тия фискално стабилни времена.
Студентите от УНСС обявиха, че не знаят какво правят колегите им в Софийския университет, но предположиха, че са окупирали снощи нещо буржоазно като Ялта или БИАД, като обясниха, че и те може някой път да се "спуснат" към центъра на "Софиата", но все още им се виждало далеч.


Очаква се окупацията на чалготеки в Студентски град да продължи, стимулирана от участията на жени, известни с по едно име и всеобща еднаквост.


zhelyo


 

Подкрепяте ли единството и многообразието сред студентите у нас?

Избери отговор!
Край