Студенти: Заради Окупацията работата ни в кол-центрове се отлага с година

Jan 25, 2014     zhelyo     6112
Студенти от Софийския университет изразиха притесненията си, че новата окупация на Ректората ще саботира мечтата им да работят нещо, изобщо несвързано с това, за което са учили до постигането на бакалавърска степен.


"Ако сесията се провали, мечтаната ни работа в кол-център ще ни се изплъзне за година, а оттам и перспективите да се свързваме с хора от цял свят, на които да предлагаме оферти за намаления или да им помагаме да си включат някоя програма. Спъват ни развитието тези окупатори" - споделят ученолюбивите колеги, неподкрепящи желанието на другите за промяна.


Както е известно, родното висше образование е първо в света по производство на кадри, на които се налага да работят напълно ирелевантни за квалификациите си неща, ако изобщо си намерят работа, а в изчакване на откриването на работа много студенти завършват по още няколко специалности, докато не станат на 30 и емигрират.
"10 човека лишават стотици от законното право да имитират преподаване, да имитират учене, да имитират практически умения. Не може така!" - възпротивиха се студенти, обвиняващи окупаторите на Парламента за своята предстояща нищета, но неправещи абсолютно нищо.


Същевременно ректорът Иван Илчев определи психологията на окупаторите за такава като на 2-годишни деца, така доказвайки, че психологията на ректорите е като на 60-и-нещо-годишни поддръжници на безумното статукво.


zhelyo

Отлагаемо ли е висшето образование?

Избери отговор!
Край