Спорове за джендъри и семейни ценности онлайн - само с нотариално заверено history на browser-ите

Jun 19, 2023     zhelyo     1718
ОНЛАЙНКИНИ - В последните месеци социалните мрежи са препълнени с коментари и дебати за джендъри и семейни ценности, което мотивира институциите да вземат нещата в свои ръце.

За да бъде по-стойностна една дискусия, спорещите страни трябва да не залагат на софизъм и словесни заклинания, а да демонстрират най-вече с личен пример какво искат да наложат на другите.

Влизането в спорове на подобни теми ще бъде допускано занапред само с нотариално заверено копие на историята на сърфиране в последните 30 дни, така че да се види какъв тип порно гледа изразителят на мнение.
"Не ми се ще някой, който пропагандира джендър идеология, да гледа хетеросексуално порно във фалшиво такси. Би било гнусно" - съгласен е с промените консервативно настроен сексист.

От друга страна и по-либералните хора споделят, че не е редно хора, които прекарват нощите да гледат как понита яздят травестити, да проповядват денем християнски семейни ценности и да казват как трябва другите да възпитават децата си, особено ако нямат свои, защото никой не иска да се ожени за тях.

Гледате ли порно, съответстващо на публичните ви възгледи?

Избери отговор!
Край