След спешна среща мутрите се разбраха да сменят джиповете със смартове, за да има повече паркоместа

Jun 9, 2016     zhelyo     17842
ПО МОРЕТО - На спешна среща на мутрите, които по това време, както знаем от "Под прикритие", всичките са на морето, се взе кардинално решение за това с какви коли да се придвижват.


За да няма повече стреляници за паркоместа луксозните лимузини, джиповете и самолетоносачите, с които се придвижват, ще бъдат заменени с рационалните автомобили Smart, велосипеди и мотопеди.


"Също така, ако некой сми запречили с тая кольичка, ше можи да са дигни, да са излези от ситуацията и да са върни обратно, като са избегнат сценити, дето тревожат шефа, който верно положи много усилия да върни руснацити, да покани румънцити и да изпревари гръцкити плажови" - заяви обнадеждена бургаска мутра, отличаваща се с бронежилетка с три бели черти.
Както е известно, при възникнал спор за място за паркиране снощи в Слънчев бряг един мъж загина, има простреляни, а 40 мъже с бронежилетки и брадви се оказаха граждански отряд, следящ за изпълнението на местната Синя зона.


Междувременно след като определи инцидента за махленска свада, премиерът Борисов обяви източването на КТБ за джебчийство, нахлуващите през границата мигранти за деца, играещи на прескочи кобила, а хората, пребиващи баби и дядовци в селата - за въодушевени сурвакари.


zhelyo

 

Имате ли бронежилетка?

Избери отговор!
Край