Борисов: С тия $50 млн. от сделката за БТК ще измажа 2-3 манастира!

Oct 11, 2016     zhelyo     5695
СИМИТЛИ - След като никой не посмя да коментира публикации в руските медии, че премиерът Борисов се е облажил лично с $50 млн. от сделката за БТК, той сам отвори темата.


Обвинението в корупция повдигна веждите на шепа хора в Интернет, но както всичко подобно, бе пропуснато от онези лидери на мнение, които ще наскачат, че са знаели всички кирливи ризи на премиера, чак когато той спре да има власт.


"Дали са ми - взел съм. Сефте. Толкова корупционни сделки минáха, толкова пара източѝха. Само че аз с тия 50 милиона ще измажа три манастира и църквите в тех!" - признава добрите си подбуди Борисов.
Министър-председателят се слави с набожността си и досега даряваше за църковното добруване пари на Министерския съвет, но вече е решил да се бръкне в джоба на собствения си анцуг.


Междувременно Борисов скастри авторите в американското издание Forbes, където миналата седмица бе наречен глупав, като обясни, че той може да се самообиди по много по-цветист начин, също както може да си нарисува по-хубава карикатура от тези на Комарницки.


zhelyo
 

Вие на негово място бихте ли взели 50 милиона долари?

Избери отговор!
Край