Изпратиха спасителен екип в Пеевски, вътре имало човек

May 27, 2014     zhelyo     11812
ТОАЛЕТНА, Х-Л БЕРЛИН - Гражданска защита, военните, доброволци от БЧК и пожарникари бяха изпратени в Делян Пеевски, след като в нощта след изборите журналисти чули викове по време на пресконференцията на ДПС.


"Първо си помислих, че халюцинирам поради говора на Местан, но после и други колеги споделиха, че се чуват глухи викове от недрата на Делян Пеевски. Подадохме сигнал" - споделя репортерка, отличила човешките звуци измежду вербалните опити на успелия 33-годишен мъж с речников запас на гупа.


Все още не е ясно дали самият Пеевски знае за това, че в себе си има човек, нито как човекът се е озовал там, споделят спасители, готвещи се за една от най-опасните спасителни акции в живота си.
Днес цял ден около депутата на ДПС кръжа хеликоптер Кугър, който с термална камера оглеждаше торса му, за да види индикации за антропогенни следи, за да се проследи къде може би е човекът.


Една от сензационните онлайн-агенции пък допусна, че освен човек в Пеевски има и малък сладък йоркширски териер на име Цветан, който обаче бил щастлив и нямало нужда да се спасява.


zhelyo

КОЙ ще плаща поредното спасяване на тия залухави говеда, бе?

Избери отговор!
Край