Пеевски не се защитавал публично, защото не можел да чете какво пишат за него

Apr 18, 2014     zhelyo     4694
ДПС, КЪРДЖАЛИ - Причината Делян Пеевски да не защитава името и качествата си сам заради поредната вълна обществено недоволство била, че той не можел да чете и нямало как да знае какво пишат за него.


"Апологетите сред политици и журналисти го защитават, защото той не може да чете. Как очаквате той да знае какви упреци има към това млядо, успяло и кандидат-европейско момче?" - сподели състрадателно Станишев, пускайки мила сълза заради жестокостта, на която е подложен депутатът.


От Кърджали защитиха най-яростно Пеевски, обяснявайки, че дори той нямал концепция за имена и по телевизията чувал името си, без дори да разбере, че става дума за него.
"Защото не е егоист да си мисли, че светът се върти около него! Въпреки, че е човек с излъчване и осезаема гравитация" - твърди Чукар Джевдет от младежкото ДПС в Смолян.


Пеевски ще продължи да заема публични постове, единствено издавайки рядко вербални звуци, с които да признава опъването на медийни чадъри ЕСКЛОЗИВНО!!11!! и СКАНДАЛНУ!11!! за агенция ПИК, което въобще не е странно и задкулисно.


zhelyo

Хубаво ли е, че има КОЙ да се застъпва публично за Пеевски?

Избери отговор!
Край