Шойгу с предаване по БНР, ще се казва Демилитаризация

May 15, 2024     zhelyo     1680
ДРАГАН ЦАНКОВ 28 4 - Бившият министър на отбраната на Руската федерация Сергей Шойгу се уреди в Българското национално радио.

Тази вест обяснява и причината защо той бе сменен на поста от президента Путин, който почувствал програма Хоризонт осиротяла заради предателство и амбиции на доскорошен съратник да се уреди на лукративна служба в гнилия ЕС.

"Няма какво да слушам по радиото. Отиваш да водиш, за да се застъпваш за свободата на словото при тая тежка цензура в България. Не може да оставим братския народ без право на съвестна информация" - наредил руският президент новата мисия на своя приятел, на когото ако не звезди, то поне самолет е склонен да му свали.
"Ще се казва "Демилитаризация". Мислех да е "Фактически некоректно", за да дам право на алтернативни факти, но реших, че силата ми е демилитаризирането на чужди и свои. Аз съм пацифист" - сподели екслузивно за Не!Новините Шойгу.

Прогресивно-демократичният дял от българското общество се възмути от новината и обеща в София булевардите да станат по 30 ленти, за да няма задръствания и никой да няма време да слуша пропаганда в колата си. 

Ще слушате ли?

Избери отговор!
Край