bTV заменя Росен Петров с официална проститутка

Feb 11, 2014     zhelyo     29382
С истинска проститутка, трудила се през последните 13 години в бардак, Околовръстното шосе на София и край Ботевград, bTV ще запълни неделния следобеден ток-шоу дял от програмата си.


Памела няма да разкрие истинското си име, но всичко друго ще бъде на показ - интимни подробности от миналото ѝ, тялото ѝ и склонността за пари да се продава за грях - пълна противоположност на останалите водещи на публицистични предавания, даващи само името си, агентурното си име и отричащи всичко останало, правещи се на светци.


Познатият формат за неделно публицистично предаване ще се запази, само че фелациото към някои от гостите нямало само да е на думи - прийом, с който от медията се надяват да спечелят по-голям рейтинг от конкуренцията.
"Решихме с новия си избор за водещ да сме по-прями със зрителя. Той си имаше едно наум при целия куп ДС-телевизионни гости, PR-интервюта за лъскане на имидж и канене на посредствени и никому интересни хора. Е, вече официално даваме предаване на проститутка" - споделят от bTV в отчаян опит да възвърнат позиции в неделния телевизионен сегмент след напускането на Росен Петров.


Както е известно, водещият на "Нека говорят" се присъедини към партията на Бареков, след което му взе възможно най-обективното интервю, в което партийният вожд разказа ключови моменти от детството си и други измислици.

Възмущавате ли се?

Избери отговор!
Край