Сексовете на изчерпване заради карантината

Mar 18, 2020     laleto23     7631
РАДИКАЛНИ СОЦИАЛВЪГЛЕХИДРАТИ – От кризисния щаб по контрол на половите актове заключиха днес, че след изчерпването на всички хранителни продукти, лекарства и рула тоалетна хартия, се очаква и драстичен спад в наличността на сексове.

“Затворен съм с жената и децата, любовницата е под карантина във ВМА, а на проститутките законът им забранява да работят, защото не са аптеки или супермаркети” – оплака се в онлайн интервю чичо Гошо от Павликени, който не бил бодвал чушката от 72 часа.

По статистика в рамките на едно денонощие е регистриран общ спад от 169% в сексовете в българските семейства поради факта, че мъжете трябва да си кесят вкъщи с жените и да водят интелектуални разговори.
Премиерът Бойко Борисов е силно разтревожен от половата криза и планира вземането на крайни мерки, а именно създаването на услуга доставка на антисептични сексове по домовете и обособяване на извънредна зона за санитарно – контролирани сексове в супермаркетите и аптеките.

Компанията Durex все още не отчита загуби от кризата, тъй като българските баби хищно грабят лубриканти, мислейки ги за дезинфектанти.

Масовата паника от половата криза предизвика вълна от презапасяване с чували с порно у съгражданите ни, но все пак Министърът на най-вътрешните работи съобщи, че България има резерв със сексове за 2 години напред в ромските махали.

Какво ще правите като се изчерпат сексовете?

Избери отговор!
Край