Само за ден: Пеевски построи детска болница, реформира образованието да не бълва идиоти

Sep 27, 2023     zhelyo     3882
СОФИЯ - След като онзи ден уреди проблема с руската църква в София, вчера Делян Пеевски също се прояви като най-деен, адекватен и целеустремен сред политиците в България.

Неформалният лидер на ДПС и управляващото мнозинство собственоръчно е вдигнал 6-етажна болниза за деца, която в момента се оборудва с най-модерната техника за диагностика и лечение на широк спектър от заболявания и наранявания.

Също така в следобедните часове на вчерашния ден г-н Пеевски е прегледал учебната програма в детските градини, училищата, гимназиите, техникумите и университетите и с огорчение е отбелязал, че тя не е адекватна за все по-динамичната обстановка и изпитания пред човечеството в демографски, климатичен, технологичен и духовен план.
"Обществото е пълно с идиоти, функционално неграмотни, емоционално невежи, наивни и податливи на безумна пропаганда хора. Трябва да пипнем образованието" - заявил депутатът и пипнал образованието.

"Внесох изменения в редица учебници и предмети, така че децата да не зазубрят неща, които вече бързо може да си ги чукнеш на телефона, а да могат да мислят и да създават, така че да конкурират AI и да не му позволят да им вземе бъдещето" - коментира Пеевски, който днес обяви, че ще търси газови и нефтени находища, така че да обезпечи енергийната независимост на България в кратко- и средносрочен план.

Как оценявате работата на Пеевски в последните месеци?

Избери отговор!
Край