Събрание на блок завърши с две жертви и неразрешен проблем за капещия покрив

Feb 14, 2014     zhelyo     4152
Блоково събрание, свикано от домоуправителя на блок номер 20, но не в Ямбол, а в столичния квартал Дружба, доведе до съседски скандал, в следствие на който апартаменти с номера 4 и 18 вече са необитаеми.


Скараха се Игнат и пенсионерката от 6-я етаж, с многото котки, не знам защо, не е важно. Истинският проблем е, че не се взе решение какво да се прави с прокапалия покрив. Идват пролет и дъждове”, възмути се домоуправителят, чудейки се откъде да намери допълнителни пари, с които да плати на чистачката за следите от кръв по стените.


“Игнат и без това постоянно ни паркираше на мястото, а тая беше страшна клюкарка и миришеше на нафталин, за покрива не знам, да сложат легени”, коментира станалата известна покрай рождения си ден в Дружба Доби, която обитава същия блок.
Живеещи в Дружба пък са открили практичен начин за събиране на потребителска такса, с която да си позволяват излишности с неясна цел като топлинни счетоводители, хъркащ по цяла нощ портиер и други, като просто събират по 50 стотинки от всеки, решил да уринира в иначе приветливия асансьор.


beasta

Какво да правят с покрива?

Избери отговор!
Край