Жилищен блок се срина, след като няколко домакинства не изхвърляли рекламните брошури

Sep 17, 2015     zhelyo     3704
КРАЕН КВАРТАЛ - Блок в краен квартал се срина до основи, след като няколко от обитаващите го домакинства са имали неблагоразумието в продължение на около седмица да не изхвърлят натрупалите се брошури.


Петкови, Иванови, Гешеви и Стоянова оставили рекламните материали, каталози от магазини и тухлите от Икеа в домовете си толкова дълго, че натрупаната тежест от амбалажа взела здравето на носещите конструкции на сградата.


"Призоваваме гражданите ежедневно да изхвърлят акумулираните рекламки и да не задържав в домовете си. Тежестта е огромна и неусетно следващата промоция от кварталния супермаркет или пък обикновена бележка от някой балък, че търси 3-стаен в района, може да се окаже фатална" - заявиха от пожарната служба.
За щастие загинали няма, но за нещастие - няма и оцелели, което е второстепенен парадокс, обречен на забрава след един ден, когато обществеността обърне внимание на някой друг парадокс.


Междувременно стана ясно, че за отпечатването на всички рекламни материали, които се пускат в хорските пощенски кутии, всекидневно се изсича гора с размерите на Петрич.


zhelyo

Какво правите с рекламите?

Избери отговор!
Край