Румен Радев: Говорих с Мъри Стоилов да вземе третия мандат

Aug 24, 2021     zhelyo     14938
ДОНДУКОВ 2 - Държавният глава обяви какви са въжделенията му относно големия въпрос на кого да връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 46-ото Народно събрание.

Не е голяма изненада, че Радев е потърсил Станимир Стоилов, от когото се очаква да кандиса, за да извади кестените от огъня. Във Facebook президентът написа:
Българи,
Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 24 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на страната от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се вземе третия мандат и да помогне на любимата страна.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на България, ако тия идиоти не гласуват поправка в бюджета, за да се стабилизира държавното състояние, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини българите и да изведе родината от кризата, в която се намира. 

 
Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за мандатоносител от момента, в който станах президент на Република България. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни. Мая Манолова е джапанка.

Ваш Румен Радев


Ще се навие ли?

Избери отговор!
Край