Протестиращи се отказват от искането за оставка, съставят контраправителство и контрапарламент

Sep 4, 2013     zhelyo     4383
Протестите #ДАНСwithme вероятно ще престанат да искат оставка и откъсване на държавата от брака ѝ с мафиотските структури, като вместо това ще учредят контраправителство и контрапарламент, които да работят като в нормалните държави.


"Ясно е, че няма да дадат оставка. Ние пък си искаме алтернатива и ще я получим. И понеже сме поколението, расло пред монитор, няма да се отдадем на революции и побой, а ще си съставим контраправителство, избрано от контрапарламент, чийто състав ще си гласуваме на контраизбори" - съобщават от Протестната мрежа.


Контрапротестът, подкрепящ Орешарски, моментално поиска оставката на бъдещите контраправителство и контрапарламент, като обяви, че зад всичко това стои Джордж Сорос. Самият Сорос апелира към спокойствие и обеща финансиране за подмолните акции на всички.
Вестите не понесоха на мнозина, особено от редиците на контрапротеста, като рапърът Биг Ша, който е апологет на правителството, получи мозъчен кръвоизлив при третото обяснение на това кой е контрапротест и кой е контрауправление.


Равносметката на държавата в момента стана доста объркваща - контрапротестът си има правителство и народно събрание, докато протестът ще има двете институции в контравариант. Равносметката би се усложнила допълнително, ако някой реши да обяви терца или всички заболеем от дислексия.


zhelyo

Смятате ли, че сме дорасли за пускането и на контраанкети?

Избери отговор!
Край