Про-западни и западнали в общ протест - става страшно!

Sep 19, 2018     Andy     5248
МЪЛНИЯ В ПЛИК!11! - Общност от алтернативни, Западно-ориентирани, по европейски подстригани и носещи шарени дрехи хипстери подаде ръка към носители на фланелки с лика на Сталин и татуировки с поразчупен кръст, с което стана ясно, че съвместно започват да ринат статуквото.

От редиците на ГЕРБ лично предрекоха, че стане страшно, а медиите, които импонират на менталното ниво и душевната чистота на партииците предрекоха апокалипсис. 

Стотици лели във Фейсбук направиха картинки с икони и мигащи цветенца с бели гълъби до припадък с надеждата да спасят адмирал Бойко Борисов.
Все още не е ясно дали в хода на преговорите между двете групи едните са се отрекли от Сорос, а другите са станали умни и красиви, но в края им са пили по една био ракия - своебразен символ на свързаността между българщината и модерността.

Оведомени източници очакват много инициативи, между които напомпани мъжаги да се пременят с цветовете и да на дъгата и хипстери да играят хоро, намали си християнски кръстове с лютеница..

Неочакваните кадри ще целят да объркат и изненадат противника, а всички се съгласиха, че новият клип на Азис не е нищо чак толкова впечатляващо..  

От кои сте?

Избери отговор!
Край