БФС: Днес, примерно, защо няма протест? Значи хората вече са доволни

Nov 17, 2023     zhelyo     9039
ТЕХЕН МАЛЪК ДУБАЙ - Ръководителите на футболния съюз тази сутрин се събудиха, освен Емил Костадинов, който още спи, и видяха, че няма протест срещу тях.

"Значи всичко е наред. Ако имаше протест и днеска, може би, примерно, да се замислим, но сега ще продължим да не се замисляме" - сподели с ведро настроение и оптимизъм за бъдещето Георги Иванов - Гонзо.

Както е известно, вчера имаше незначително и малобройно струпване на хора, което по никакъв начин не се разбра с какви искания е, дали предлага алтернатива и също така не бе проведено спрямо допустимите начини за правене на протест. 
"Ако имаше истински протест, мирен, хубав, красноречив, многохиляден, справедлив, да ми хареса. Ако беше продължил и днес, упорито, но културно. Нещо като протестите срещу Орешарски да беше, 4-500 дена да е поне, щях да се оттегля. Ама днеска - нищо" - потвърди Борислав Михайлов, който призна, че не е дошъл на мача с Унгария, защото забравил, че ще го има.

"То и вчера нямаше протест. Това не е никакъв протест. В Сливен махалата, като влезе полиция, става по-голям джумбуш" - допълни Йордан Лечков.

Какъв протест трябва да има, за да си отиде ръководството на БФС?

Избери отговор!
Край